Reviews

Schrijf hier over uw ervaring met Mysher Prints

Ontvangen recensies

Zeer tevreden

Rated 5 out of 5
5 mei 2021

Contact opgenomen met dit bedrijf omdat ik een sticker mer QR code wilde voor op de auto. Alles kan de grote de kleur de tekst niets is teveel.
Na het maken of het goed was op de post en netjes door de brievenbus.

Carmen

Het is super leuk

Rated 5 out of 5
19 april 2021

De hond hangt op de balkondeur en kijkt zo naar binnen zo super lief echt waar nog bedankt

Ineke

Auto reclame sticker

Rated 5 out of 5
17 april 2021

Erg tevreden met het resultaat. Alles gaat in goed overleg en snelle service.
Ik raad mysher prints zeker aan.

Maartje

Super tevreden mee

Rated 5 out of 5
13 april 2021

Heel tevreden mee , wordt goed geluisterd naar je wens..!☺️

Hulya

goede en snelle service

Rated 5 out of 5
13 april 2021

zeer leuke sticker netjes verpakt en snel verzonden

regina

Perfecte stickers voor boot

Rated 5 out of 5
5 april 2021

Via Mysher Prints hebben wij stickers met de naam van onze boot besteld. Ze zijn precies geworden zoals we gevraagd hadden. De levering was razend snel enne niet duur. Bedankt en wij raden Mysher Prints iedereen aan.

Irma

Antwoord van Mysher Prints

Bedankt voor de lovende recensie. Wij zijn jullie graag een volgende keer weer van dienst.

Super

Rated 5 out of 5
24 maart 2021

Super mooi product ben er heel blij mee; sticker op lichtnaambord voor bij de voordeur

Angelique

Prima kwaliteit muts

Rated 5 out of 5
14 maart 2021

Prima kwaliteit muts met een leuke bedrukking. Ik ben er heel tevreden mee , zeker in deze koude periode.

A

Super tevreden

Rated 5 out of 5
10 maart 2021

Ik heb bamboe onderzetters besteld en ben echt SUPER tevreden over het eindresultaat!
Naar eigen wens teksten/spreuken laten bedrukken in lettertype en kleur naar keuze. Echt heel erg mooi en strak erop staan, ziet er professioneel uit, ben er meer dan blij mee. Hele fijne en snelle communicatie, er wordt meteen aktie ondernomen en precies naar wens gemaakt. Erg vriendelijk en snelle goed verpakte levering…TOP!!! Als ik weer wat wil en/of nodig heb weet ik jullie te vinden!

Sonja

Geweldig

Rated 5 out of 5
19 februari 2021

Ik heb de social media signing bij haar gekocht. Wauw!!!!! Na overleg hem helemaal na wens laten maken. Super in de communicatie en super snel gemaakt.

Glennys

Perfect gemaakt!

Rated 5 out of 5
19 februari 2021

Heel mooi gemaakt, precies naar mijn wens.

Melany

Super tevreden!

Rated 5 out of 5
17 februari 2021

Super tevreden over mysherprints! Hele fijne communicatie! Alles word gedaan naar jou eens!

Michelle

Goed geholpen en vriendelijk

Rated 5 out of 5
29 januari 2021

Zorgen dat het product word zoals je wilt, doen veel moeite om een goed product af te leveren.

Vlekkie

Antwoord van Mysher Prints

Bedankt voor de recensie. We hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!

Geweldig

Rated 5 out of 5
23 januari 2021

Geweldig. Op alles wel een idee hoe het moet gebeuren en voor al je wensen een oplossing.

Manita

Antwoord van Mysher Prints

Dank u wel voor uw positieve recensie. Graag tot een volgende keer!

Mondkapjes

Rated 5 out of 5
23 januari 2021

Hebben uit nostalgie mondkapjes met een logo besteld.
Hele vlotte verzending en uitstekend verpakt!
Heel erg bedankt!

Ronald

Antwoord van Mysher Prints

Bedankt voor uw positieve recensie! Graag tot een volgende keer!

Top service

Rated 5 out of 5
21 januari 2021

Zeer goed en netjes geholpen.
Geweldig service en snelle levering.
Alles naar wens.

Linda

Antwoord van Mysher Prints

Fijn dat u zo tevreden bent! Graag tot een volgende keer!

Kraamcadeau

Rated 5 out of 5
17 januari 2021

Mysher, professioneel en getalenteerd en geduldig! Meiden jullie hebben mij geholpen met het maken van een geweldig kraamcadeau! Het eind resultaat is boven mijn verwachtingen! Geweldig werk geleverd, jullie zijn toppers!

Malak

Antwoord van Mysher Prints

Bedankt voor je lovende recensie!

Geboortelijst

Rated 5 out of 5
16 januari 2021

Ik zag op Facebook een leuke aanbieding bij jullie voorbij komen, de service was zeer snel en vriendelijk.
Kreeg vandaag de lijst binnen en ik vond hem super leuk!
Bedankt en voor de volgende cadeautjes kijk ik zeker weer hier!

Seline

Antwoord van Mysher Prints

Bedankt voor uw positieve recensie! In de toekomst maken we graag weer een uniek cadeau voor u!

geboortelijstje

Rated 5 out of 5
10 januari 2021

mijn bestelling is bovenverwachting snel en super mooi geleverd

piet

Antwoord van Mysher Prints

Bedankt voor uw positieve beoordeling!